Monday 31 October 2011

Förkylda...igen...

Ja d e faktiskt så... Nu har Aron oxå fått förkylningen som Ella fick i förra veckan... JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR! hur länge ska vi ha det så här? men om man nu kan glädjas åt något så gläds jag åt det att det här är en "vanlig" förkylning, alltså inte astma skov som det har varit tidigare! Nu är det snor å slem för hela slanten... d tycker kanske en del är konstigt att vara glad över men om man bara haft förkylningar som är astmarelaterade (vilket vi ju inte visste då) så är man glad över en vanlig förkylning som förhoppningsvis går över på ett par dar!
Men nog är jag trött för det! 1 h sömn i natt, resten har jag gungat Aron i gungstolen eller varit ner och ammat så han fått halvligga och kunna andas ordentligt! han vill nämlingen INTE andas genom munnen! Men nog är det värt att vara vaken så lilleman får sova!

Hoppas verkligen vi blir friska inom några dagar då vi ska på provokation nästa vecka! då behöver han vara frisk!

Ella är bättre hon, nästan helt frisk! Och hon är så exalterad över att få fara på reflexspårning med sin pappa ikväll! dom har ordnat från dagklubben å dom ska även grilla korv, spännande för lilltösen!
Nåja, dags för lilleman att sova lite!

No comments:

Post a Comment