Friday 2 March 2012

Meet Gusi!

Det här är Gusi! Han föddes på Frostasbackan och kom till oss sommaren 2007, han döptes till Gösta men går under namnet Gusi... Han är en lite speciell katt... :) alla som träffar honom blir charmade av hans fina personlighet... Han är stor som en hund, väger ungefär 7,5 kg ( han e inte fet, han är stor och klädsamt fyllig) och har 3 extra klor på varje tass!
Dom flesta som bor i byn har nog nån gång träffat på honom...han är nämligen byns trafikpolis och ligger gärna mitt på vägen när folk kommer körandes... å tro int han flyttar på sig för det är "hans" väg.. Så snälla ni jag förstår er som gärna körde över honom för att han är lite irriterande men gör inte det för vi vill ha honom kvar! :) Gusi har oxå en tendens att följa oss vart vi än går, han kommer med till grannens å krafsar på dörren för att få komma in... han brukar smita in till granngården och äta deras katts mat... och han leker gärna med Ella här hemma och vid skolan...
Gusi undersöker rutschbanan Ella preis åkt i...

Wiiiii... Gusi rutschar själv.(hur normalt är det??)

Han gör nog oxå normala kattsaker, som klättrar i träd... men när han ska ner, klättrar han ner med huvudet först...
Gusi sover gärna med Ella om han får, å han klöser aldrig barn även om dom sliter och drar i honom! Han sitter vid matbordet på egen stol när vi äter men klättrar aldrig upp på själva bordet!
Han har tagit livet av 3 st katter vi skaffat som sällskap åt honom genom att springa fram och tillbaka över vägen med dom tills nån bil kört över dom... så nu får han inga flera kompisar.
En gång var det nån som ringde å skällde på oss för att deras katt fått ungar och dom sa att Gusi va pappan men vet ni han är kastrerad, och dessutom har han pojkvän... som bor i granngården.. så jag lovar det var inte hans ungar!
Gusi är världens bästa katt och han är min! :)

/M

No comments:

Post a Comment